top of page

Arabanız için doğru cilayı nasıl seçersiniz?

Yeni bir araba için hangi araba cilası, hangisi 10 yaşındaki bir araba için, hangisi siyah araçları, beyaz araçları cilalamak için. Doğru ağdanın nasıl seçileceğini açıklamaya ve yukarıdaki soruların gerçekten geçerli olup olmadığını kontrol etmeye çalışacağız. Öncelikle doğru cila seçimine karar vermeden önce arabamızın boyasının durumunu, üzerine bir kat cila sürmenin uygun olup olmadığını ve cilalamaya ne kadar zaman ayırabileceğinizi belirlemeliyiz. Hızlı detaylandırıcı - birkaç dakika içinde hızlı parlaklık. Her sürücünün hayatında, aracınızın boyasını profesyonel düzeyde işlemek için zamanınızın olmadığı ve hızlı bir sonuç almak istediğiniz anlar vardır. İster doğada bir hafta sonu gezisi, ister bir aile kutlamasına veya arkadaşlarınızla bir şehir gezisi olsun, basit bir araba yıkamanın yeterli olmadığı ve kapsamlı bir ağda için zaman olmadığında, sıvı balmumu kullanışlı olacaktır.

Örnek K2 Spektrum. Hiçbir detaylandırıcı aracınızın boyasına ve detaylarına K2 Spectrum kadar hızlı ve etkili sonuç veremez, arabalarınızın renklerini sadece birkaç dakika içinde daha canlı ve parlaklık gösterir. Ne zaman kullanılır?Her yıkamadan sonra kullanmak en iyisidir. Diyelim ki temassız bir oto yıkamadasınız. Arabayı yıkadınız, ancak boyada suyun bıraktığı beyaz izler var - bu durumda kullanışlı bir sıvı cila işinize yarayacaktır.

Spectrum ile sıcak boya, kauçuk, plastik veya cam konusunda da endişelenmenize gerek yoktur, çünkü iyi bir ürün üzerlerinde herhangi bir iz bırakmaz. Ayrıca, kauçuk veya plastik parçalarının görünümünü iyileştirmek için kullanılabilir, gösterge panelinde de kullanılabilir ve iyi sonuçlar verecektir. Synthetic wax (Sentetik mum) – uzun süreli boya koruması Uzun süreli koruma istiyorsanız ve uygulaması zahmet gerektirmeyen ürünler tercih ediyorsanız sentetik ağdayı deneyin. Sıvı kıvamı sayesinde uygulaması geleneksel mumlara göre daha kolaydır. Elle veya parlatıcı ile uygulanabilir.


Mumun temel görevi, kendisine zarar verebilecek her türlü etkene karşı dayanıklı boya korumasıdır. K2 Kuantum koruma mumu altı aya kadar boya üzerinde kalır. Araç ortalama iki haftada bir yıkanırsa en az bir düzine kadar yıkamada koruma sağlar. Tabii ki, aynı zamanda su ve kiri iten hidrofobik etkiyi de koruyor.

Kullanıla sünger ile, yağı alınmış ve kuru boya üzerine cila uygulayın. Ancak bu şekilde hazırlanan yüzey, mumun boyaya güçlü bir şekilde tutunmasını ve boyayı kalıcı olarak korumasını sağlar. Sentetik araba cilası da en düşük devir olan 600-800 devirde bir parlatıcı ile uygulanabilir.

Aklınızda Tutmanız gereken en önemli şey, her bir mumun boya yüzeyi ile etkili bağ kurabilmesi için zamana ihtiyacı vardır. Hemen aynı gün aracı yıkamak etkisini azaltacaktır.

Karnauba mumu – muhteşem parlaklık ve koruma Hızlı detaylandırıcı ve sentetik mumun kalıcı koruması sayesinde yüksek parlaklıktan daha önce bahsetmiştik. Bu iki özelliğin kombinasyonu, efsanevi karnauba - K2 Proton'un karışımı ile yüksek kaliteli sert bir mumda bulunur.

Hızlı detaylandırıcı ve sentetik mumun kalıcı koruması ve canlı görünümünden önceki paragraflarımızda bahsetmiştik. Bu iki özelliğin kombinasyonu, karnauba - K2 Proton'un karışımı ile yüksek kaliteli sert bir mumda görevi görmektedir.



14 görüntüleme0 yorum

Commenti


bottom of page